Vestbyens Dagtilbud
Om os

Vestbyens Dagtilbud består vuggestue med plads til 24 børn og en børnehave med plads til 120 børn. Desuden er der tilknyttet 12 dagplejer, som hver har 4 børn i pasning. Parkskolens SFO Ønskeøen er også organisatorisk tilknyttet Vestbyens Dagtilbud. 

Bulderby ligger meget tæt på Parkskolen - kun adskilt af en parkeringsplads. Institutioner ligger tæt på Vestbyens fritidsfaciliteter, som er svømmehal, hal og stadion. Vi ligger i gåafstand til Kilen og til fjorden.

Personalet i Vestbyens Dagtilbud/dagpleje og SFO blev i 2014 Idrætscertificeret under VIA University college.

Bulderby består af to vuggestuegrupper og fire grupper for de 3-4 årige. Desuden er der hvert år fra august til marts, en gruppe for de 5 årige. 

Vuggestuens grupper hedder : Bulderbasserne og Blomkvisten.

Børnehavens grupper hedder: Pippistuen, Rumpenisserne, Komfusenbo Tvebakkerne og Løvehjerterne.

Vi har fokus på at bevare strukturen i forhold til gruppeopdeling, da vores erfaring er, at børnene har brug for en tryg base, hvor de hører hjemme, og hvor de har tre faste voksne, som har ansvaret for dem, og som de knytter særlige relationer til. Efterhånden som børnene bliver trygge, søger de automatisk også venskaber på de andre grupper.

I Bulderby får børnene serveret 4 måltider om dagen, som bliver lavet i vores eget køkken. Der lægges meget vægt på, at maden er hjemmelavet og at kosten følger fødevarestyrelsens anvisninger til børn i alderen 0 til 6 år. Madplanen kan ses på vores inforskærme. 

Bulderby er et stort nyt hus som er ombygget i 2019. Vi har en meget stor og velfungerende legeplads med skov, bakker og nye legeredskaber. 

Vi har også en minibus og mulighed for at benytte en spejderhytte som ligger tæt på.

KONTAKT INFORMATION
Vestbyens Dagtilbud
Park Alle 14
7600 Struer
9684 8906
Dagtilbudsleder
Henrik Andersen
henrika@struer.dk
22 45 70 96